a
VAREN
OPPLØ FISKE

WIJ HEBBEN VERSCHILLENDE BOTEN

Voor de gasten die het avontuur op het water willen beleven hebben wij ruime keuze aan boten.

We vissen onder andere met een Sting 535 pro en 50 pk Mercury 4 takt. Deze fijne en zeer stabiele boten zijn voorzien van Garmin apparatuur. De Garmin heeft GPS, fishfinder, dieptemeter en plotterscherm.

Verder zijn we in het bezit van diverse aluminium boten. Alle boten kunnen per dag of per week worden gehuurd. Reddingsvesten zijn op locatie aanwezig, deze zijn verplicht op het water.

Wanneer U een nieuwe gast bent gaat er altijd de eerste dag iemand met U mee voor uitleg van de boot, apparatuur en de beste visstek.

Zoals al eerder gemeld verhuren wij boothengels en verkopen wij kunstaas tegen zeer nette prijzen, zodat wanneer U per vliegtuig komt er minder bagage hoeft te worden geboekt.

Verder zijn wij in het bezit van een fileerruimte voor het geval U de vis mee terug wilt nemen naar huis. Wij zijn geregistreerd zodat U 18 kg vis kunt uitvoeren. Bekeuringen zijn de laatste jaren enorm gestegen wanneer U zich niet aan de regels houdt. Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer U meer dan 18 kg uitvoert en U wordt bekeurd.

Wilt U meer weten over de omgeving en hoe er te komen, stuur ons een bericht.

BOTEN

Wij hebben verschillende boten in onze vloot. O.a. met een Sting 535 pro en 50 pk Mercury 4 takt.

ACCOMMODATIES

Alle accommodaties zijn voorzien van: Grote vriezer en koelkast, Oven en magnetron, TV en radio, Wasmachine en vaatwasmachine, Beddengoed en handdoeken.

VERHUUR

Tevens verhuren wij boothengels en verkopen wij kunstaas tegen zeer nette prijzen

Professionele bemanning

Wij laten u niet aan uw lot over. We beschikken over gedegen bemanning die u deze reis op weg helpen.

SLAPEN
OPPLØ FISKE

ACCOMMODATIES

OPLLØ FiSKE

TARIEVEN

Onze tarieven zijn op aanvraag..