a
VISSEN
OPPLØ FISKE

Forelvissen

In onze regio liggen veel meren waar op forel gevist kan en mag worden. Zelf hebben we bij Setran een groot privé meer op minder dan 5 min lopen. Dit meer zit vol met bruine forellen die vrij gevangen mogen worden.

Het beste aas is vissen met worm of lepeltje/spinner. Wormen zijn er in overvloed aanwezig op de boerderij die u kunt steken op de mesthoop van de schapen/paarden.

In de regio Salsbruket liggen enorm veel meren, deze meren zijn vrij om te vissen. Beekforel en bruine forel zijn ook hier in groten getale aanwezig, zie foto’s. De beste periode is vanaf half mei tot eind augustus.

… te veel om op te noemen.

Tevens is het mogelijk om op zalm te vissen tussen 15 mei en 15 september. Bij deze visserij dient U een vergunning aan te schaffen welke online geboekt moet worden. Deze vergunning is voor 24 uur en de kosten zijn NOK 500. Hier worden, wanneer er interesse is, maximaal 6 vergunningen per dag uitgegeven.

U kunt vissen met de vlieghengel, spinner of de dobber met regenworm.

Wanneer U meer informatie wenst over het forel/zalmvissen staan wij open voor elke vraag. Spinhengels en vlieghengels zijn tegen een kleine vergoeding te huur op locatie. Tevens organiseren wij dagtripjes voor het vissen op zalm en forel. We regelen eten en drinken en voldoende stookhout om een BBQ te maken. De gevangen vis kunt U meenemen of direct consumeren. Tijdens de trip maken we een fotoreportage welke naar U wordt toegestuurd!

Wilt U meer weten over de omgeving en hoe er te komen, stuur ons een bericht.

Zorgeloos
OPPLØ FISKE

Gecertificeerd

Wij zijn ook gecertificeerd, dus U kunt met 18 kg filet vliegen of met de auto zonder zorgen reizen. Wij zijn in het bezit van een gids, die altijd de eerste keer met U gaat vissen om uit te leggen waar en hoe te vissen. De gids is ook per dag te huur wanneer U zelf niet met de boot wilt varen of om wat voor reden dan ook. Of reist U liever verder met huurauto die wij voor U regelen. Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt U reizen zonder hengels dan zijn wij in het bezit van hengels, molens en kunstaas wat tegen een kleine vergoeding te huur is. Bij aankomst krijgt U een uitgebreide rondleiding en een overzichtelijke zeekaart met de diepte en visgebieden. Heeft U vragen over het gebied, vistechnieken of wat voor vraag dan ook, stuur ons een mail en wij beantwoorden deze zo duidelijk en snel mogelijk.

Geregeld
OPPLØ FISKE

Arrangement

Wij kunnen U een weekarrangement aanbieden inclusief vliegreis, huurauto, accommodatie en visboot. Ook groepsreizen behoren tot de mogelijkheden (groepen tot maximaal 18 personen). Deze reizen worden compleet aangeboden met vliegreis, vervoer naar accommodatie, visboten, ontbijt en avondeten. Wilt U meer informatie of een afspraak maken voor een bezoek aan huis, stuur dan gerust een mail en wij staan voor U klaar!

SLAPEN
OPPLØ FISKE

ACCOMMODATIES

BOTEN

Wij hebben verschillende boten in onze vloot. O.a. met een Sting 535 pro en 50 pk Mercury 4 takt.

ACCOMMODATIES

Alle accommodaties zijn voorzien van: Grote vriezer en koelkast, Oven en magnetron, TV en radio, Wasmachine en vaatwasmachine, Beddengoed en handdoeken.

VERHUUR

Tevens verhuren wij boothengels en verkopen wij kunstaas tegen zeer nette prijzen

Professionele bemanning

Wij laten u niet aan uw lot over. We beschikken over gedegen bemanning die u deze reis op weg helpen.

VISSEN
OPPLØ FISKE

BOTEN

OPLLØ FiSKE

TARIEVEN

Onze tarieven zijn op aanvraag..