a
VISSEN
OPPLØ FISKE

Fjordvissen

Het fjord bestaat uit gedeelte rotsbodem en een groot gedeelte zandbodem. Het te bevissen gebied bevindt zich tussen Salsbruket en het bekende Abelvaer. Zoals eerder genoemd vist U in het Opplo en Foldafjord.

Deze fjorden zijn zeer gevarieerd qua dieptes en ondieptes. De te vangen vissen zijn onder andere koolvissen (zeer grote exemplaren), heilbot, kabeljauw, polak, wijting, leng (zeer groot), lom… te veel om op te noemen.

Vanaf eind juni wordt er volop makreel en haring gevangen wat zeer geschikt is al aas. Dood aas wordt vooral gebruikt voor grote exemplaren heilbot en koolvissen. Leng en lom wordt op grote dieptes gevangen met onder andere haring en/of makreel.

In het voorjaar (mei en juni) wordt er in het Opplofjord, door te trollen met de boot, zeer mooie zalm en zeeforel gevangen. Deze laten zich vangen middels plugjes en lepels (kleur over het algemeen koper).

Verder is het mogelijk om, indien het weer het niet toelaat, van de kant te vissen met kunstaas of zeepieren. Pieren zijn wel in de buurt te stekken maar niet in hele groten getale.

Zorgeloos
OPPLØ FISKE

Gecertificeerd

Wij zijn ook gecertificeerd, dus U kunt met 18 kg filet vliegen of met de auto zonder zorgen reizen. Wij zijn in het bezit van een gids, die altijd de eerste keer met U gaat vissen om uit te leggen waar en hoe te vissen. De gids is ook per dag te huur wanneer U zelf niet met de boot wilt varen of om wat voor reden dan ook. Of reist U liever verder met huurauto die wij voor U regelen. Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt U reizen zonder hengels dan zijn wij in het bezit van hengels, molens en kunstaas wat tegen een kleine vergoeding te huur is. Bij aankomst krijgt U een uitgebreide rondleiding en een overzichtelijke zeekaart met de diepte en visgebieden. Heeft U vragen over het gebied, vistechnieken of wat voor vraag dan ook, stuur ons een mail en wij beantwoorden deze zo duidelijk en snel mogelijk.

Geregeld
OPPLØ FISKE

Arrangement

Wij kunnen U een weekarrangement aanbieden inclusief vliegreis, huurauto, accommodatie en visboot. Ook groepsreizen behoren tot de mogelijkheden (groepen tot maximaal 18 personen). Deze reizen worden compleet aangeboden met vliegreis, vervoer naar accommodatie, visboten, ontbijt en avondeten. Wilt U meer informatie of een afspraak maken voor een bezoek aan huis, stuur dan gerust een mail en wij staan voor U klaar!

SLAPEN
OPPLØ FISKE

ACCOMMODATIES

BOTEN

Wij hebben verschillende boten in onze vloot. O.a. met een Sting 535 pro en 50 pk Mercury 4 takt.

ACCOMMODATIES

Alle accommodaties zijn voorzien van: Grote vriezer en koelkast, Oven en magnetron, TV en radio, Wasmachine en vaatwasmachine, Beddengoed en handdoeken.

VERHUUR

Tevens verhuren wij boothengels en verkopen wij kunstaas tegen zeer nette prijzen

Professionele bemanning

Wij laten u niet aan uw lot over. We beschikken over gedegen bemanning die u deze reis op weg helpen.

VISSEN
OPPLØ FISKE

BOTEN

OPLLØ FiSKE

TARIEVEN

Onze tarieven zijn op aanvraag..